Онлайн TV FM радіо FM пауза

Жителі прикарпатського села заколядували майже п’ять тисяч гривень для пораненого односельця

ід час Різдвяної коляди жителі села Пасічна Надвірнянського району зібрали кошти для учасника антитерористичної операції 19-річного Володимира Домнича, пораненого 11 липня під Зеленопіллям.

Володимир входив до підрозділу батальйонної тактичної групи  24-ї механізованої бригади. Після удару з реактивної системи залпового вогню БМ-21 “Град” був тяжко поранений та відправлений до Дніпропетровського госпіталю. На цей час хлопець перебуває на лікуванні у Києві та потребує дороговартісних хірургічних втручань. Зважаючи на це, громада села спільними зусиллями зібрала і передала родичам постраждалого 4600 гривень, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

За словами виконуючої обов’язки директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації Ярослави Ульванської, обласна влада також підтримає пораненого, зокрема сприятиме у допомозі, відповідно до обласної програми підтримки сімей загиблих та поранених під час АТО у східних областях України.

Як зауважив координатор волонтерського руху “Поранені SOS” Любомир Стринаглюк, сьогодні є чимало випадків шахрайств щодо волонтерства. Тому адресну допомогу було вирішено офіційно передати родичам при участі громадських активістів та представників обласної влади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua