Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатця засудили за вуличну торгівлю порнографією

Нещодавно районний суд виніс вирок у кримінальному провадженні щодо уродженця с. Гвізд, Надвірнянського району, Івано-Франківської області, який вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

В судовому засіданні встановлено, що 28 листопада 2014 року приблизно о 17.00 год. обвинувачений вийшовши з власного помешкання та направився на вул. Руднєва, що в м. Надвірна Івано-Франківської області, прихопивши з собою диски з відеозаписами з метою їх збуту, пише “Надвірнянська правда”.

Прийшовши на вказану вулицю та знайшовши картонну коробку обвинувачений поклав її поряд з металевим кіоском, що між магазином «Сузір’я» та будинком № 21/3 вказаної вулиці в м. Надвірна. На вказану коробку виклав поліетиленовий пакет із дисками з відеозаписами з метою їх збуту.

У подальшому він збув один диск із відеозаписом порнографічного характеру за 35 гривень. Крім цього у обвинуваченого було вилучено і інші DVD диски.

Відповідно до висновку експерта мистецтвознавчої експертизи на вилучених носіях містяться файли, які мають ознаки порнографічного характеру.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину при обставинах викладених в обвинувальному акті визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся, а також ствердив про добровільність укладення угоди про визнання винуватості між ним та прокурором, просив дану угоду затвердити і призначити йому узгоджену міру покарання. Наслідки укладення та затвердження угоди про визнання винуватості йому зрозумілі.

Враховуючи викладене, суд засудив вказаного громадянина і визнав його винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.301 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн. штрафу з конфіскацією порнографічної відеопродукції.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua