Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті воєнкома-хабарника звільнили зі служби

Як повідомляли “Паралелі“, набув чинності вирок Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області, яким визнано винним працівника Надвірнянсько-Богородчанського об’єднаного військового комісаріату у отриманні неправомірної вигоди від призовника за звільнення останнього від призову.

Працівника військкомату було затримано на «гарячому» при отриманні 1000 доларів США у гривневому еквіваленті від місцевого жителя за не проходження ним строкової військової служби у ЗС України начебто за станом здоров’я.

Надвірнянський районний суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у вигляді штрафу – 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (двадцять тисяч чотириста гривень).

Військовий комісар Надвірнянсько-Богородчанського об’єднаного військового комісаріату Володимир Ярмошук повідомив, що працівник військкомату, викритий на отриманні неправомірної вигоди від призовника, вже не працює у військовому комісаріаті. 

Державного службовця було звільнено із займаної посади, щойно вирок Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області вступив у законну силу. 

Володимир Ярмошук восени перебував у зоні проведення Антитерористичної операції, звідки повернувся напередодні Свята Миколая. Сьогодні він займається мобілізацією на території Богородчанського та Надвірнянського районів і впевнений, що викриття та засудження службовця, який погодився прийняти неправомірну вигоду за звільнення від проходження військової служби, сприятиме зростанню довіри населення до тих офіцерів, які чесно виконують свій обов’язок.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua