Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Надвірнянщині зловмисник проник у будинок і відкрито пограбував господиню

У одному із сіл Надвірнянського району 17-річний юнак проник у помешкання потерпілої і, вирвавши із рук жінки мобільний телефон,  утік.

До Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від 44-річної мешканки району про те, що невідомий хлопець, відкривши защіпку дверей, проник до будинку і викрав із рук жінки мобільний телефон. Чим завдав матеріальної шкоди потерпілій.

Жінка відразу повідомила у поліцію. Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи особу зловмисника було встановлено та «за гарячим слідом» затримано. Ним виявився 17-річний хлопець, який вже притягався до кримінальної відповідальної за грабежі.

Викрадений мобільний телефон вилучили та повернули потерпілій.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру вчинення злочину. Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу – утримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покараня у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua