Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті “Олімпійський урок” провели у форматі відео-конференції

Прикарпаття

“Олімпійський урок” із вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл, відомими спортсменами-олімпійцями та тренерами провели заступник голови облдержадміністрації Євген Фербей спільно з керівником відділення Національного олімпійського комітету України в області Мирославом Карабіним.

Про це повідомляє РАІ з посиланням на Івано-Франківську облдержадміністрацію.

Зараз спортивна галузь переживає новий етап розвитку – зазначили під час конференції. Керівництвом держави приділяється велика увага і спрямовується значний фінансовий ресурс на зміцнення матеріально-технічної бази спортивної інфраструктури. Про це, зокрема, свідчить Національний проект «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським, завдяки якому в Україні цього року буде збудовано  та відремонтовано майже 100 спортивних об’єктів, у тому числі 5 – на Івано-Франківщині.

Євген Фербей зазначив, що завдяки заняттям спортом формуються корисні життєві навички, які самодисциплінують, допомагають розвиватися і ставати особистостями.

На завершення заходу Євген Фербей від імені голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва привітав прикарпатських спортсменів із прийдешнім Днем фізичної культури та спорту, яке відзначатиметься цієї суботи, 12 вересня, та побажав учасникам конференції міцного здоров’я, заслужених перемог та віри у власні сили.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua