Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Косові викрили зловмисника за вчинення щонайменше двох крадіжок

В основному лиходій викрадав побутову техніку. У одному випадку – із приміщення підприємства, а у другому – із складу фірми. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Косівського відділу поліції надійшли заяви від жителів району про крадіжки із господарств. За вказаними фактами на місце події була направлена слідчо-оперативна група для з’ясування обставин подій.

В ході проведених пошукових (слідчих) дій правоохоронці отримали ґрунтовні докази підозрювати у вчиненні вказаних крадіжок 21-річного жителя одного із сіл району.

За фактами обвинувачень молодик надав визнавальні покази та розповів, що приникав у приміщення шляхом взлому замка та відважування віконної рами. У одному випадку він виніс холодильник, у другому – електричнийобчислювальний пристрій, магнітофон, три викрутки та три електричнихдвигуна. Свої дії мотивує життєвими нестатками.

Викрадене майно у правопорушника вилучено та повернуто власникам.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua