Онлайн TV FM радіо FM пауза

Щодо посадових осіб НПП “Гуцульщина” здійснюється досудове розслідування

 

Про це повідомила прокуратура Івано-Франківської області у відповідь на звернення народного депутата Юрія Дерев’янка.

Косівським РВ УМВС України в області здійснюється досудове розслідування за фактами незаконних дій посадових осіб НПП “Гуцульщина” щодо використань земель лісового та природно-заповідного призначення, процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою Косівського району.
«Косівським РВ УМВС України в області здійснюється досудове розслідування за фактами можливих незаконних дій посадових осіб НПП “Гуцульщина” щодо використань земель лісового та природно-заповідного призначення за ч.2. ст. 364 КК України”, – сказано в документі. Стаття передбачає відповідальності за зловживання владою або службовим становищем.
Дерев’янкові у Прокуратурі підтвердили, що 15 земельних ділянок у 2012 році були ніби-то помилково внесені в Національну кадастрову систему адміністратором системи ДП “Центр ДЗК”. Дані номери земельних ділянок не були вилучені Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області.
Нагадаємо, Юрій Дерев’янко звернувся до прокуратури Івано-Франківської області з приводу неправомірного присвоєння кадастрових номерів та внесенні до Державного земельного кадастру України географій земельних ділянок на території Косівського району. 
Раніше народний депутат разом з громадами сіл Пістинь і Шешори під час зустрічі з обласною владою Франківщини, керівництвом управління земресурсів області вимагав вилучити незаконно внесені у кадастр ці земельних ділянок і повернути їх у державну власність. Також впорядкувати межі НПП «Гуцульщина» між Пістинню і Шешорами, відкрити доступ до земельного реєстру України.

 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua