Онлайн TV FM радіо FM пауза

У П’ядиках вчителів навчали робототехніці. Відео

Коломийський район

У П’ядицькому ліцеї вчителі стали гуртківцями. Тут провели методоб’єднання фізиків, де навчали складати роботів та застосовувати їх на уроках. Загалом сконструювали три роботи. Тепер вони навчатимуть цьому школярів на своїх предметах.

Проводив заняття вчитель фізики Роман Павлюк. Розповідає, що вже давно треба застосовувати роботів під час навчального процесу, бо це дуже цікаво дітям. Проте, зазначає, навчати вчителів – сьогодні для нього в новинку. 

Багато сподівань від навчання і у викладачів інших навчальних закладів. Леся Гладуник, вчителька Турківського ліцею сподіається, що зможе опанувати цю нову галузь знань:


“Робототехніка – це щось нове, це впровадження СТЕМ освіти. І що я хочу? Я хочу навчитися, бо мені цікаво, чи я зможу це зробити. В мене діти захоплюються конструктором “Лего”, тому я знайома трішечки з цим.”

А у П’ядиках вже мріють щоб до робототехніки залучали і учнів молодших класів.

“До цього часу в нас були учні середніх та старших класів, а зараз вже будуть і молодших. В них вже від першого класу є конструктори “Лего”. Вони вже мають досвід, вони вже пробують це складати. А зараз будуть тільки вдосконалювати свої знання.”

Вже наступного місяця ліцей має отримати ще 6 роботів. А потім тут планують створити команду робототехніків, котрі б представили навчальний заклад на Всеукраїнському рівні. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua