Онлайн TV FM радіо FM пауза

Благодійний фонд «Чисті серцем» передав планшети ліцеям Коломийщини. Відео

Коломийський район

Благодійний фонд «Чисті Серцем» і надалі допомагає навчальним закладам. Цього разу співзасновник організації Василь Вишиванюк завітав із подарунками до Коломиї та Спасу. Привіз 25 планшетів. Отримали оргтехніку школярі відділення ліцею №4 та спаські учні.

Благодійний фонд «Чисті Серцем» минулого року подарував навчальним закладам Прикарпаття понад тисячу планшетів. Розпочали таку ж акцію і цьогоріч. Меценат каже, що це лише початок.

«Не перша і не остання допомога для Коломийщини. У майбутньому я думаю ще будуть допомоги продовжуватися. Бо є багато, що напрацьовано і далі ми хочемо забезпечити максимальну кількість дітей, щоб діти мали можливість зручно навчатись і отримувати нові знання і нові досягнення у своєму житті», – каже співзасновник благодійного фонду «Чисті серцем», Василь Вишиванюк.

Коломийський ліцей №4 та Спаський одні із перших, хто отримає таку техніку. Василь Вишиванюк каже, що міг би запросити керівників до обласного центру і там роздати допомогу. Але все ж таки йому цікаво їздити на зустріч із дітьми.

«Хочеться, аби ці усмішки були більш приємніші. Бо коли ти бачиш їх у школах; дітей коли вони радіють цьому, хочеться ще більше працювати. І допомогти ще набагато більше школам», – зазначає співзасновник благодійного фонду «Чисті серцем», Василь Вишиванюк.

Завідувачка філії 4-го ліцею Оксана Рибак каже, що клас інформатики у них був неукомплектований. Тепер дітлахи матимуть нагоду краще проводити заняття.

«На уроках інформатики самі розумієте з п’ятьма комп’ютерами дуже важко працювати. Тому ми звернулися у благодійний фонд «Чисті серцем» до пана Василя Вишиванюка для того, щоб він можливо посприяв. Сьогодні ми отримали надзвичайні подарунки, 15 планшетів. Очі дітей загоралися, коли вони їх відкривали. Адже світ не стоїть на місці, інформаційні технології заполонили світ і надзвичайно їм буде корисно на цих уроках», – каже завідувачка філії ліцею №4, Оксана Рибак.

Директор ліцею Володимир Ковальчук певен, що саме в початковій школі важливо, аби діти мали доступ до комп’ютерів. Окрім 15 планшетів у Коломиї, 10 отримають і спаські школярі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua