Онлайн TV FM радіо FM пауза

«ВОЛЯ» долучилась до велосипедних змагання з крос-кантрі на Прикарпатті

У селі Верхній Вербіж, що на Коломийщині відбулися традиційні велосипедні змагання з крос-кантрі. На змагання цього разу приїхала рекордна кількість спортсменів із західної України. До організації заходу також долучилась політична партія «ВОЛЯ».

Велоперегони провели у лісовому масиві поблизу мотокросної траси «Діброва». Крос – кантрі став традиційним, його проводять уже четвертий рік поспіль. Щороку турнір удосконалюється та набуває широкої популярності серед різних верств населення. Головне у крос кантрі – перегони по пересіченій місцевості зі спусками, затяжними підйомами, швидкісними та технічними ділянками. Зазвичай траса включає в себе як природні, так і штучні перешкоди. 

«Крос – кантрі популярний вид спорту серед різних верств населення. Це цікаво як дітям, так і дорослим. Ми, люди «ВОЛІ», є прибічниками здорового способу життя, і головною нашою метою є всебічна популяризація цього виду спорту, зокрема розвиток аматорського велоспорту в Україні»  , – відзначає  активіст партії «ВОЛЯ» Сергій Поспєлов.

Участь у велепергонах взяли спортсмени з Ужгорода, Мукачевого, Надвірної, Коломиї, Івано – Франківська та з Львівщини. Велоперегони пройшли у категоріях: «Еліта» – 16 +,  «Любителі» -16+, «Дівчата» – 16+, «Юніори» – 12-16 років. Організатори планують наступні змагання провести серед дітей.

«Траса була дуже складною, тому учасникам довелось демонстрували свою усю майстерність. Не обійшлося й без травм та поломок. Людині без будь якого досвіду проїхати цією трасою було б дуже складно. Та все ж до фінішу доїхали 50 учасників», – додав активіст «ВОЛІ».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua