Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломийському Народному Домі висловили вдячність волонтерам за їхній внесок. Відео

Коломия

В усьому світі відзначили День подяки волонтерам, як визнання їхньої важливої ролі в житті суспільства та у важливості їхнього існування. Цьогоріч у Коломийському Народному Домі зібралися міські та обласні депутати, очільники міста та містяни, аби висловити вдячність волонтерам за їхній великий внесок та безкорисливе прагнення допомогти іншим.

Коломийський Народний дім місцем вшанування волонтерів обрали не випадково. Адже тут діє один із найбільших на Прикарпатті волонтерських центрів, який об’єднує роботу 6 цехів. Міський голова Богдан Станіславський зазначив, що міська влада з перших днів війни надала волонтерам потрібні приміщення та допомагає їм і зараз.

«Ми хочемо перемоги, щоб ми могли трансформувати нашу енергію, волонтерство для розбудови міцної, демократичної держави. Тому що перемога на фронті дуже важлива, але і важливо, щоб ми були тою одною європейською сім’єю, по тих демократичних цінностях, які є в Європі», – розповідає Коломийський міський голова Богдан Станіславський.

Директор обласного госпіталю ветеранів війни, депутат обласної ради Володимир Федоришин каже, що його медустанова також стала волонтерським центром. Вони допомагають фронту не лише медичними засобами та обладнанням, але й автівками, амуніцією, та всім, що потрібно нашим захисникам.

Координаторка волонтерського центру «Нескорена нація» Галина Беля зазначила, що він працює із перших днів війни, і ще жодного разу не припиняв роботу.

«Це вже не центр, а велика волонтерська родина», – каже координаторка волонтерського центру «Нескорена нація» Галина Беля.

Директорка МПК «Народний дім» Надія Чаленко наголошує, що їм комфортно працюється в одному приміщенні з волонтерами. Тому в День подяки приготували для них творчий подарунок.

Вручали нагороди та відзнаки волонтерам представники влади та люди які з ними тісно співпрацюють із волонтерами принесли подарунки, аби подякувати їм за жертовну роботу та відданість волонтерській справі. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua