Онлайн TV FM радіо FM пауза

Косівчанина підозрюють в угоні мотоцикла та крадіжці на Коломийщині

Молодик, як виявилося, спромігся вчинити два кримінальнихправопорушення упродовж однієї ночі.

До Коломийського міськвідділу міліції звернулася жителька одного із сілрайону із повідомленням про викрадення з її подвір’я мотоцикла марки “Вайпер” .

Під час проведення пошукових заходів дільничні інспектори міліціївстановили та розшукали особу, яку є підстави вважати причетною до цієїкримінальної події. Міліціонери з’ясували, що угон транспортного засобувчинив 20-річний мешканець Косівського району. Скориставшись тим, що зайого діями на чужому сільському подвір’ї уночі ніхто не стежить, він викравмотоцикл. Крім того, правоохоронці з’ясували, що хлопець на цьому незупинився і на сусідньому подвір’ї обікрав автомобіль, поцупивши з ньогомагнітофон, акустичні колонки і модулятор із картою пам’яті. Післязатримання підозрюваного викрадені речі було вилучено.

Варто зазначити, що молодий косівчанин раніше вже судимий за крадіжку, атепер фігурує у кримінальному провадженні за двома статтямиКримінального кодексу України – ст. 289 «Незаконне заволодіннятранспортним засобом» та ст. 185 «Крадіжка».

 

 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua