Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийська громада відправила на фронт уже 36-й автомобіль. Відео

Коломия

Флешмоб, який започаткував голова Коломийської військової адміністрації Любомир Глушков триває і надалі. Мешканці міста та району, незважаючи на різноманітні труднощі, продовжують підтримувати українських захисників. Нещодавно знову зібрали кошти і придбали вже 36-й автомобіль, який відправили на передову.

Флешмоб “АВТО НА ФРОНТ” оголошений районною владою отримав неабияку підтримку в населення. Найбільше долучаються підприємці Покуття. Голова громадської організації Сергій Поспєлов зазначив, що люди активно відгукуються на їхні звернення і допомагають, хто чим може.

Заступник командира військової частини, куди відправиться авто, Анжрій Лету каже, що під час бойових дій автомобілі часто стають непридатними для виконання завдань, тому допомога мешканців району дуже потрібна військовим.

Керівник районної військової адміністрації зізнається, що спочатку не розраховував на таку підтримку краян. Однак тепер щотижня одне, або два авто відправляються нашим захисникам на передову. А волонтери та влада вже готують наступне авто для відправки на фронт. Бо вони певні, що така допомога наближує нашу перемогу над ворогом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua