Онлайн TV FM радіо FM пауза

Правий сектор Калущини: У бюджеті пусто, а міська рада дарує гроші підприємцю

Коли у міському бюджеті пусто і немає коштів для зарплати бюджетникам, громада міста Калуша в особі міської ради надає безвідсотковий кредит у розмірі 305 800 гривень і “списує” борг з орендної плати та пені приватному підприємству у розмірі близько 40 000 гривень.

Про це у Facebook пише очільник “Правого сектору” у Калуші Тарас Магас, передають Вікна.

За словами активіста, на п’ятдесят третій сесії Калуської міської ради розглядалось питання про списання заборгованості з орендної плати та пені приватному підприємству «Еліте» у розмірі близько 40 000 гривень.

Крім того, згідно з рішенням «Про внесення змін та доповнень до договору про придбання права оренди земельної ділянки під багатоповерхове житлове будівництво”,залишок несплачених коштів в розмірі 305 800 гривень повинен бути сплачений покупцем (Хемичем Ігорем Дмитровичем) щомісячно рівними частинами у розмірі 12 741 гривень 67 копійок до 31 грудня 2016 року.

Рішення прийняті на користь депутата та голови фракції Української партії у міській раді Ігоря Хемича.

“Коли у міському бюджеті пусто, немає коштів для зарплати бюджетникам, громада міста Калуша в особі міської ради надає безвідсотковий кредит у розмірі 305 800 гривень і “списує” борг.

Відповідно ми запитуємо:

1.За які заслуги перед громадою міста Калуша, Хемич І.Д. звільнений від сплати орендної плати?

Він відомий меценат ? Він вкладає гроші у культурний, або соціальний розвиток міста? Може він відомий волонтер, та допомагає збройним силам чи малозабезпеченим ?

2. Чи враховані інтереси територіальної громади м. Калуша при прийнятті вищезазначених рішень? Яким чином?

Вимагаємо від депутатського корпусу Калуської міської ради пояснення з приводу прийняття зазначених рішень”, йдеться у дописі Тараса Магаса.

Відповідні запити “Правий сектор Калущини” планує адресувати міській раді і прокуратурі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua