Онлайн TV FM радіо FM пауза

За новим генпланом в Івано-Франківську заплановане зведення двох мостів

Згідно нового генерального плану в Івано-Франківську мають з’явитись два нових мости.

Про це під час презентації проекту  “Коригування (внесення змін до генерального плану, суміщеного з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська (в межах Івано-Франківської міської ради)” повідомив керівник групи транспорту і доріг проектної організації Сергій Фіалковський,передає кореспондент Бліц-Інфо.

За словами Фіалковського, для розвантаження вулиць в години пік у місті зведуть два додаткових мости через Бистрицю Солотвинську. Перший міст планують розмістити для з’єднання вулиці Набережної з обласною клінічною лікарнею, другий – в районі колишнього шкірзаводу.

«Ви зараз відчуваєте як завантажений напрямок по вулиці Галицькій в години пік. Тому генеральним планом передбачається будівництво двох додаткових мостів через річку – відповідно з півночі для зв’язку житлових утворень без пропуску транзитного транспорту і далі – міст для транзитного транспорту», – розповів Фіалковський.

Як зазначає директор департаменту містобудування та архітектури Володимир Гайдар, розміщення першого мосту дозволить швидше доставляти хворих до лікарні, а наявність окремого мосту для виключно транзитного транспорту дозволить розвантажити міст по Галицькій. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua