Онлайн TV FM радіо FM пауза

«ВОЛЯ» організувала волейбольний турнір, щоб допомогти бійцям АТО

У розпал спортивного сезону партія «ВОЛЯ» та Федерація пляжного волейболу у Надвірній організували благодійний турнір. Зібрані кошти направлять на закупівлю засобів першої невідкладної медичної допомоги для бійців у зоні АТО.

Спортивне дійство відбулось цими вихідними на території відпочинкового комплексу  ім. Назарія Яремчука. Чотири чоловічі команди зійшлись у запеклій боротьбі. Досвідчені спортсмени району змагались не за винагороду, а щоб допомогти своїм землякам, які захищають кордони України на сході.

«Шість годин під пекучим сонцем команди демонстрували цікаву і захоплюючу гру, — розповідає голова Федерації пляжного волейболу у Надвірнянському районі Олег Ружило.  – Спортсмени зголосилася підтримати благодійну ініціативу, вдалось зібрати 1 тис. гривень. Ми вклали свою лепту, аби допомогти волонтерам, які постійно підтримують наших бійців».

До благодійної ініціативи також долучилось  чимало надвірнянців, тим паче волейбольний сезон у розпалі, а спортивний майданчик один з найкращих в області. Підтримати змагання прийшли і активісти «ВОЛІ» Володимир Монастирецький та Володимир Нагорний.

«Щорічно беремо участь у проведенні різних спортивних змагань, зокрема пляжного волейболу. Цей майданчик в міській зоні відпочинку, як і кілька інших, ми допомагали відновлювати. Тут мешканці міста відкривають уже третій сезон. Водночас подібні заходи популяризують здоровий спосіб життя, бо їх завжди відвідує багато молоді. Для наших дітей це позитивний приклад і альтернатива тим розвагам, які зараз пропонує вулиця, — зауважила член ради партія «ВОЛЯ» Тетяна Пришляк. – Також ми знаходимо різні шляхи, щоб допомогти нашим бійцям».

22 червня, до Дня молоді на цьому ж волейбольному майданчику відбудеться турнір «Літній мікс», у боротьбі зійдуться десять змішаних команд.

 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua