Онлайн TV FM радіо FM пауза

Віктор Анушкевичус “на прощання” призначив Руслана Гайду керівником Водоканалу

Віктор Анушкевичус підписав розпорядження про призначення свого колишнього заступника Руслана Гайду директором КП “Івано-Франківськводоекотехпром”. Про це “Галку”поінформували у міськвиконкомі. Наразі, новопризначений керівник ще не приступив до безпосереднього виконання своїх обов’язків.

Нагадаємо, попереднього керівника підприємства Миколу Саєвича звільнили в кінці жовтня. Міський голова Віктор Анушкевичус, програвши вибори мера, вирішив чи то «на прощання», чи то з якихось інших міркувань звільнити керівника, з яким давно має конфлікти.

На захист Саєвича піднялася чи не вся комунальна Україна. До Івано-Франківська з’їхалися представники 10 українських водоканалів – на відкриту раду асоціації «Укрводоканалекологія». Комунальники зібралися в міськвиконкомі та вимагали, аби мер пояснив свій вчинок. Але Анушкевичус до них не прийшов. Заступник мера Зіновій Фітель повідомив, що той у відпустці.

Зрештою, керівники українських водоканалів написали звернення до франківського мера. Вимагають поновити Саєвича на посаді.

За словами ж самого Миколи Саєвича, претензій до нього бути не може. Заборгованостей за його правління не наросло, а зарплати працівникам виплачували вчасно. Він уже заявив, що піде до суду.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua