Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вадим Войтик очолив дочірнє підприємство ЄРЦ у Камбоджі

Територія, якою опікуватиметься “дочка” ЄРЦ, яку очолив сам колишній директор ЄРЦ, член міськвиконкому Івано-Франківська Вадим Войтик, – майже 200 кв км, повідомляє Курс.

Вісім кілометрів з півночі на південь та 24 км із заходу на схід – така територія дочірнього комунального підприємства ЄРЦ – “ЄРЦ-Камбоджа”, що його сьогодні, 1 квітня, очолив екс-директор Єдиного розрахункового центру, член міськвиконкому Вадим Войтик. Підприємство отримало на баланс найбільший храмовий комплекс Камбоджі – Ангкор.

Працювати в Камбоджі – давня мрія франківського комунального реформатора Вадима Войтика. Останній раз він відвідав улюблені джунглі й сховані у них пам’ятки на початку цього року. Фото з Ангкора Вадим Войтик виклав у себе на Фейсбук 1 березня. 

“Стародавня столиця Кхмерської імперії постала в 9-15 ст., розташована за 240 км від Пномпеня на березі озера Тонлесап, посеред джунглів, і є найбільшою пам’яткою Камбоджі. Залишки Ангкора займають площу близько 200 км² і розтягнуті на 24 км з заходу на схід та на 8 км з півночі на південь. Всього тут збереглося близько 100 палаців і храмів. У 1992 році Ангкор був узятий під егіду ЮНЕСКО”, – написав у соцмережі Вадим Войтик.

Після майже двохмісячних переговорів з урядом Камбоджі, третьою стороною яких виступала організація ЮНЕСКО, храмовий комплекс передали на баланс дочірнього підприємства “ЄРЦ-Камбоджа”. Підприємство відповідатиме за благоустрій території пам’ятки. 

За інформацією КУРСу, кілька депутатів-“свободівців” Івано-Франківської міської ради вже зареєстрували компанії в Камбоджі і готуються підписати з Войтиком договори підряду.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua