Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську забудовникам до пайової участі зарахують прокладання електромереж

Комісія Івано-Франківського виконкому з питань визначення пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста сьогодні, 19 лютого, погодила звернення ТДВ «БМФ «Івано-Франківськбуд» щодо зменшення їх пайової участі. Адже вони прокладатимуть дорогу до дитячого садка неподалік школи №24. Загалом вартість робіт – 1,6 млн грн, таку ж суму віднімуть від пайової участі забудовників, пише ГК.

 Варто додати, що зазвичай кожен забудовник прокладає електромережі, а потім передає їх на баланс «Прикарпаттяобленерго». Щороку таких мереж будують на десятки мільйонів гривень. А ці роботи до пайової участі не зараховують. Однак цього разу їх зарахують (як виняток), адже мова йде про будівництво дороги до садка.

Депутат Світлана Оришко вважає, що такі речі слід прописати у положенні, щоб не виникало зайвих питань. Наразі питання відкрите. Прописати такі деталі в положенні, вважає перший заступник міського голови Зіновій Фітель, не можливо. Адже кожне конкретне будівництво – окрема тема, і підходити слід індивідуально.

Останнє слово за сесією. Адже рішення комісії носить рекомендаційний характер.

https://www.youtube.com/watch?v=IwqE8tf7vko
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua