Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську всесвітньовідомий отохірург Річард Вагнер проводить безкоштовні операції на вусі

16 червня до Івано-Франківська завітав всесвітньовідомий отохірург Річард Вагнер – професор медичного факультету Університету Джорджтаун штату Вашингтон, засновник Міжнародної благодійної організації «Global ENT Outreach».

Пацієнтами американського фахівця є сотні людей по всьому світ, у тому числі і дітей, у країнах Азії, Африки та Південної Америки, пише ГК.

За час візиту, який, до речі, відбуватиметься за підтримки народного депутата України Олександра Шевченка, хірург проведе три десятки безкоштовних операцій та консультуватиме пацієнтів Івано-франківського Навчально-практичного Центру Слуху.

Операції проходитимуть у Івано-Франківській обласній дитячій лікарні та Івано-Франківській ЦМКЛ. Усі маніпуляції під час оперативних втручать будуть відкритими для перегляду – студенти медуніверситету, лікарі та зацікавлені франківці зможуть бачити їх на на екрані у лекційних аудиторіях медзакладів.

Про співпрацю з американським отохірургом «Галицькому кореспонденту» розповів лікар-отоларинголог, член Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України, магістр з менеджменту в охороні здоров’я. Керівник Навчально-практичного центру слуху Роман Фіщук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua