Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбулась творча зустріч із письменником Ярославом Ткачівським. Відео

Івано-Франківськ

У Прикарпатському національному університеті відбулась творча зустріч з письменником, Ярославом Ткачівським. З початком повномасштабного вторгнення автор видав дві збірки на воєнну тематику, це «Думи про Нескорених» та «Озброєний словом». На зустрічі звучали лише його нові поезії.

Викладачі, здобувачі освіти та небайдужі франківці прийшли, щоб вшанувати пам’ять полеглих на війні студентів Прикарпатського університету.

«Минулого року, 21 лютого на день мови я презентував в університеті книжку «Озброєний своїм і Божим Словом». Війна триває досі, а письменник зі своєю зброєю – це слово. Тому я продовжую писати. Сьогодні звучатимуть тільки нові поезії, присвячені воєнній тематиці», – поділився письменник, Ярослав Ткачівський.

Під час творчої зустрічі, студенти університету зачитали уривок з новели Ярослава Ткачівського – «Натільний Хрестик». Вона про сина, що загинув на війні і приходить уві сні до своєї матері.

«Це надзвичайно важливо, що такі заходи проводяться зараз. Тому що, ми збираємося разом, сумуємо, співпереживаємо. І таким чином, трохи наближаємо перемогу з свого боку.», – розповідає студент Назарій Тимків.

За час повномасштабної війни загинув 41 випускник та студент Прикарпатського національного університету тож на зустрічі показали відеослайд, де були світлини кожного.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua