Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську показали “Нескорених”

Сьогодні, 5 лютого, в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відкрилася виставка калуського художника, скульптора, майданівця, учасника АТО Володимира Безрукого.

Виставка “Нескорені” дає можливість поринути майданівську атмосферу та побачити портрети правдивих і щирих майданівців, вояків й простих жителів Донецька, пише Стик.

Друг митця Володимира Іваницький розповів, що осіб, яких малював він знаходив на вулиці й просив їх намалювати. В них він бачив щось таке, чого не бачили інші.

Це перша виставка художника. Переважно на виставці представлені портрети майданівців, які були в сотні разом з художником.

“Серед цієї виставки є одна така робота, що я йому кажу “Володя, Ван Гог відпочиває”. Він надзвичайний вроджений колорист. У нього прекрасні роботи. Комусь подобаються на картинах апельсини і гранати, а хтось творить емоції. На картинах десь піднесення, десь трохи карикатурні речі, бо без гумору на те все дивитися не можна”, – розповідає один з кураторів виставки, прикарпатський художник Богдан Бринський.

Сам автор на виставку не приїхав, адже є “бойовим художником”, тому зараз перебуває на Сході країни

Окрім портретів на виставці також були скульптури та живописні роботи автора.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua