Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську “на гарячому” затримали чоловіка, який хотів обікрасти автобус

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області підполковник поліції Василь Віконський.

“Оперативно відреагувавши на повідомлення про вчинення злочину, працівники поліції Івано-Франківська минулої ночі затримали на місці вчинення крадіжки 28-річного жителя обласного центру. Правоохоронці, які патрулювали вулиці нічного міста, негайно прибули за вказаною адресою та застали зловмисника у салоні припаркованого автобуса, який він намагався обікрасти. Молодик, як виявилося, пробрався до автобуса, відтиснувши задні вхідні двері. Він уже збирався утікати з викраденим перфоратором та двома акумуляторами, як дорогу йому заблокували поліцейські.

Івано-франківця затримано за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. До речі, статус підозрюваного не є новим для цієї особи – чоловік вже відбував покарання за вчинення крадіжок”, – йдеться у повідомленні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua