Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську чоловік побив вагітну жінку

У середу, 20 січня, о 17:45, в гінекологічне відділення обласного перинатального центру “швидка” доставила жінку на 21-му тижні вагітності.

У жінку були виражені забої голови та лицевого черепа. Як з’ясувалось, потерпілу побив її співмешканець. Чоловіка правоохоронці забрали на освідчення. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

У медичному закладі їй виставили діагноз: 5 вагітність, 21 тиждень, обтяжений акушерський анамнез. Забій м’яких тканин голови та лицевого черепа. Жінці провели ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого тазу та внутрішньоутробного стану плода. На час огляду даних за акушерську патологію не виявлено. Далі потерпілу дообстежив в обласній клінічній лікарні нейрохірург, який встановив діагноз – струс головного мозку.

Жінка відмовилась від госпіталізації, тому, що вдома в неї залишились неповнолітні діти.

“21 січня проведено активний патронаж на дому лікарем жіночої консультації  №3 до даної вагітної, яка пообіцяла, що через тиждень прийде в дану консультацію стати на облік. Враховуючи незадовільні побутові умови, наявність двох малолітніх дітей та факт жорстокого побиття жінки, повідомлено соціальну службу міста. На даний час здійснюється щоденний патронаж до даної жінки, оцінюється стан її здоров’я”, – повідомили в департаменті.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua