Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківському СІЗО відкрили платну камеру

Івано-Франківськ

Відбулося відкриття платної камери з поліпшеними умовами розміщення для ув’язнених в Івано-Франківській установі виконання покарань №12 .

Про це повідомляє РАІ з посиланням на Ратушу.

Керівництво установи запросило в’язничних душпастирів та співпрацівників храму Зіслання Святого Духа УГКЦ поблагословили кімнату освяченою водою, повідомляє інформаційний центр Молодіжної комісії Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У камері умови наближені до домашніх: є душ, плазмовий телевізор, мінікухня з мікрохвильовкою та холодильником.

Вартість платної камери у Франківському СІЗО складає 290 грн за добу, 991 грн за тиждень, або ж 1699 грн за місяць.

Також інформуємо про те, що Мін’юст нещодавно ввів нову послугу – подарункові сертифікати на користування послугами платних камер в слідчих ізоляторах.

Якщо під варту потрапить той, кому ви подарували сертифікат, то зможе потрапити в камеру з поліпшеними умовами утримання. Сертифікат діє лише протягом 6 місяців після придбання. Якщо протягом вказаного строку його не використати, кошти зарахують, як благодійну допомогу відповідному слідчому ізолятору.

“Я не певен чи десь у інших країнах є платні камери у слідчих ізоляторах, а от подарункові сертифікати – точно наш ексклюзив!” – зауважив міністр юстиції Денис Малюська.

Для того, щоб придбати сертифікат необхідно перейти за посиланням https://online.minjust.gov.ua/kvsn/, обрати слідчий ізолятор та кількість днів ув’язнення (у днях, тижнях або місяцях), вартість. Коли виконаєте дані кроки, сплатіть послугу та роздрукуйте сертифікат з квитанцію, який надійде вам на електронну пошту.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua