Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Івано-Франківську працівники міліції завадили нічним мотогонкам

Щоп’ятниці по вул. Набережній у Івано-Франківську група молодих осіб влаштовувала мотогонки так званих «байкерів». Це зумовило скарги від громадян на порушення нічної тиші та спокою.

Аби стати на заваді таким заходам, які першочергово є небезпечними для самих мотоциклістів, керівництво Державтоінспекції напередодні провело зустріч із організаторами. Проте, як бачимо, молоді люди не взяли застереження правоохоронців до уваги і зібралися знову, щоб «поганяти з вітерцем» у пошуках адреналіну та під оплески натовпу. Тому Державтоінспекцією, спільно з працівниками спецпідрозділів міліції було проведено профілактичний рейд, аби не допустити небезпечних перегонів.

Відразу у поле зору правоохоронців потрапив транспортний засіб без номерного знака та, як з’ясувалося у водія не було і реєстраційних документів, тож інспектори ДАІ, відповідно до ч.1 ст.126 КУпАП, вилучили мотоцикл на помістили на майданчик для тимчасово затриманих транспортних засобів.За цим фактом проводиться перевірка.

– Надалі такі рейди проводитимуться систематично, аби не трапилося нещасних випадків та, щоб не перешкоджати спокою громадян, – зазначив керівник Державтоінспекції області Василь Василик.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua