Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську засудили банду підлітків, яка на краденій машині грабувала магазини

П’ятеро неповнолітніх мешканців Івано-Франківська – учні школи №2, 28 та 13 училища, тричі незаконно проникали у приміщення магазинів та крали товар на значну суму.

Хлопці у трьох магазинах вкрали товар на суми 8024,95 , 5417,42 та  10 099,15 гривень. Перед цим підлітки незаконно заволоділи автомобілем, чим завдали власнику шкоду на 6175 гривень матеріальної та моральної шкоди, пише Галка.

Зловмисники були виявлені працівниками міліції на краденому автомобілі на березі річки Бистриця-Надвірнянська, що в с.Хриплин Івано-Франківської міської ради.

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області прийняв рішення засудити неповнолітніх осіб на три роки, рік шість місяців, рік, двох підлітків на два роки шість місяців, але врахував всі обставини злочину та встановив покарання – позбавлення волі з випробуванням, встановивши іспитовий строк близько року.

Засуджені зобов’язані протягом цього часу не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу органу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти органи кримінально-виконавчої інспекції про зміну місця проживання, роботи, навчання; періодично з’являтись для реєстрації у органи кримінально-виконавчої інспекції.  Хлопці повинні відшкодувати матеріальну та моральну шкоду власник автомобіля – 6175 гривень,а власникам пограбованих магазинів повернути вкрадене і заплатити 2727 гривень штрафу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua