Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську за підозрою у скоєнні автомобільних крадіжок затримали 44-річну жінку

44-річна мешканка обласного центру Прикарпаття вже й раніше мала непорозуміння з Законом: була судима за наркозлочини. На сьогодні в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України жінку затримали за підозрою у скоєнні майнових злочинів – крадіжок із автомобілів.

 Цього разу жертвою лиходійки міг стати власник «Жигулів». З його автомобіля, залишеного у дворі будинку, жінка намагалася поцупити магнітолу. Свідченням цьому є те, що міліціонери Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ затримали її в чужому автомобілі з металевими ножицями, рукавицями та обрізаною проводкою магнітоли у руках. Водночас у міліціонерів достатньо доказів вважати, що ця панянка причетна й до інших аналогічних злочинів. Зокрема, не так давно вона «обчистила» й інший автомобіль в одному зі спальних районів Івано-Франківська.

 Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваній загрожує позбавлення волі за вчинення кримінальних правопорушень – крадіжки. Триває слідство.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua