Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську вшанували загиблих під Волновахою

Сьогодні, 18 січня, в Івано-Франківську відбувся Марш солідарності в пам’ять вбитих мирних українських громадян проросійськими сепаратистами на блокпості №5 під Волновахою у Донецькій області.

 За словами співорганізатора акції, представника Івано-Франківської ФРІ Володимира Паньківа, Марш пам’яті відбувається в знак солідарності з людьми, які зараз на Сході України, зокрема з тими, які понесли втрати, передає Фіртка.

 «Ми хочемо об’єднати громадськість, привернути їхню увагу до трагедії, яка сталась під Волновахою. Невипадково ми зібрались біля Івано-Франківської ОДА, адже хочемо привернути увагу не тільки простих людей, але і влади, щоб вона швидко та оперативно вирішувала такі випадки. І щоб в майбутньому вони не повторювались. Така акція сьогодні проходить по всій Україні», – зазначив Володимир Паньків.

 Кілька десятків франківців зібрались на площу поблизу Міської ради, що на вулиці Грушевського. Звідти організовано вирушили на Вічевий Майдан, щоб вшанувати пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

 А також, в знак єдності українців, прозвучав Гімн України. Відтак колона рушила стометрівкою в Меморіальний сквер, де відбулася панахида.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua