Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську відбулася прем’єра лялькової вистави про правила дорожнього руху

В приміщенні обласного Івано-Франківського академічного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки в обласному центрі відбулася прем’єра вистави з тематики безпеки дорожнього руху «Світлофор-Дракон».

Презентація п’єси відбулася за безпосередньою участю інспекторів ДАІ з обслуговування міста Івано-Франківська. До перегляду вистави запрошені учні 1-4 класів міста, які з цікавістю переглянули виставу, ознайомилися з казковим Чарівником, який навчав діток дорожньої грамоти та перевіряв їхні знання. Трьохголовий дракончик-світлофор постійно сперечався, який із кольорів на дорозі є найважливішим і що означає постійна його зміна. Найменші учасники руху у доступній для них, цікавій формі добре вивчили основні Правила і, щоправда, з допомогою дорослих навчаться самостійності на дорогах.

Кожному глядачу театралізованого уроку із вивчення Правил інспектор ДАІ вручив буклет та плакат з малюнками дорожніх ситуацій, які діти зможуть вивчити, дотримуватися вказаних рекомендацій та постійно переглядати, для кращого засвоєння.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua