Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську відбудеться благодійний концерт для допомоги онкохворим дітям

Сьогодні, 30 травня, в конференц-залі готелю “Станіславів” відбулась прес-конференція прикарпатської співачки Оксани Сливки, з приводу організації благодійного концерту, кошти з його витратять на покупку необхідних матеріалів для відділення дитячої онкогематології ОДКЛ, повідомляє ГК.

IMG_0499

Оксана Сливка розповіла, що разом зі священиками відвідала відділення дитячої онкогематології ОДКЛ. Побачене дуже її вразило, тому вона вирішила допомогти дітям. Прийняли рішення організувати благодійний концерт, гроші з якого спрямують хворим.

“Ми будемо здійснювати мрії онкохворих діток. Кошти будуть збиратися в скриньки. Після концерту оголосять про суму, яку вдалося зібрати і на що підуть кошти”, – пояснила молода співачка.

Творчий вечір «Мрії про літо…. Розпочни його піснею!» співачки має благодійну мету – зібрані кошти будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей Івано-Франківська.

Мистецький захід відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира (Війтишина), за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та міського голови Руслана Марцінківа.

IMG_0496

Отець Віталій Максимів розповів про те, що на сьогодні вже зібрано близько 22 тис. грн для цих дітей.

У концерті візьмуть участь: гурт «П’ятий океан», Віктор Барчук, школа розвитку сучасного мистецтва та продюсерський центр «STAR TEAM», колектив естрадно-спортивного танцю «Нове покоління», ансамбль сучасного танцю «Медитація», танцювальна школа «Maasai Dance School».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua