Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську відбудеться благодійна акція «Простір добра»

Івано-Франківськ

02 липня 2022 року у міському парку Івано-Франківська відбудеться благодійна акція «Простір добра». Початок – о 17:00. Заходи включатимуть спортивно-танцювальні вправи для дорослих та дітей, благодійні акції «Печиво добра» та «Кульки добра». Зібрані кошти підуть на купівлю нових спортивних тренажерів для фізичної реабілітації осіб з інвалідністю. Організатор акції – компанія 7dreamsport за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Однією з найбільш вразливих категорій соціально незахищених громадян є люди з інвалідністю. З початком війни складним питанням стало фінансування програм із реабілітації та адаптації таких осіб. Між тим, чисельність цієї категорії громадян, на жаль, зростатиме. Благодійна акція «Простір добра» покликана зробити корисну справу – зібрати кошти на конкретні потреби конкретних людей. Між тим, є тут і стратегічна мета – звернути увагу містян на певну категорію соціально незахищених осіб.

Всі заходи «Простору добра» проходитимуть у міському парк (біля сцени). Відкриття – о 17:00. Тренування розпочнуться о 17:30, а саме Zumba Fitness, функціональне тренування та дитячий фітнес. Протягом двох годин публіку чекатиме музика, спортивні зайняття, шоу мильних бульбашок.

Зареєструватися на спортивні заходи можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLpJWrFfKgo6LXlsLGp11eucjX3fESGvjPM2ibPt1Gn92c4Q/viewform?fbclid=IwAR0B15bObYmWQmH1zVYVKsy2Z8zWqozcoULeP8bvS-Irj53I1s1URDIH4yw

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua