Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську представники з 15 областей змагались у хореографії

Вчора, 2 травня в Івано-Франківську провели заключний день танцювального фестивалю «Stanislaviv dance festival 2015», який стартував 1 травня на сцені обласного музичного драматичного театру ім. Івана Франка.

За словами  організатора  заходу Василя Шеремети, «Stanislaviv dance festival 2015» – це всеукраїнський  конкурс сучасної хореографії, де представлені різні танцювальні жанри, починаючи від балету, класичного мистецтва  і до спортивно-естрадного й  народного танцю. Впродовж двох днів на паркеті облмуздрамтеатру в  різних вікових категоріях змагалися танцювальні колективи з 15 областей України. Оцінювала вміння та старання конкурсантів суддівська колегія на чолі з відомим українським танцюристом Владом Ямою.

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк відзначає, що обласна державна адміністрація з готовністю відгукнулася на прохання організаторів провести танцювальне дійство  на Прикарпатті.  «Нам дуже приємно, що в ці травневі дні Івано-Франківськ став справжньою столицею української хореографії, – наголосив Ігор Пасічняк, вітаючи конкурсантів. – Півтори тисячі учасників представили танцювальні номери вчора, більше тисячі конкурсантів змагаються за перемогу сьогодні. Радий, що облдержадміністрація долучилася до організації такого чудового конкурсу».

Начальник управління культури, національностей та релігій ОДА Володимир Федорак подякував організаторам за проведення  проекту «Stanislaviv dance festival 2015» та від імені голови облдержадміністрації Олега Гончарука і працівників культури області привітав учасників змагань, побажавши, окрім творчої реалізації, щоденних перемог та пошуку нових свіжих ідей.

У свою чергу Василь Шеремета нагородив подякою голову обласної державної адміністрації Олега Гончарука за підтримку в проведенні Всеукраїнського конкурсу, а по завершенню урочистої частини наголосив, що конкурс має благодійну мету. «Ми провели його на підтримку бійців АТО, які захищають мир на нашій землі», – сказав він, додаючи, що благодійні внески, зроблені під час фестивалю, будуть спрямовані другому батальйону 80-ої аеромобільної бригади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua