Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську працівника дитсадка затримали на хабарі у 5 тисяч гривень

Працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області задокументували факт отримання неправомірної вигоди службовою особою дошкільного навчального закладу.

Встановлено, що директорка одного з дошкільних закладів Івано-Франківська вимагала та отримала неправомірну вигоду у вигляді побутової техніки вартістю понад 5 тисяч гривень. За таку винагороду чиновниця обіцяла місцевій жительці вирішити питання про позачергове влаштування її дитини до закладу. Зрештою, працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області спіймали жінку «на гарячому», коли вона отримала те, що вимагала, повівдомили в СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

За цим фактом працівники слідчого підрозділу органів внутрішніх справ області розслідують кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, встановлюються всі обставини події. До підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua