Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську молодика затримали з викраденим мобільним телефоном

Оперативні працівники поліції затримали жителя Івано-Франківська разом з викраденим, невдовзі після повідомлення потерпілого до поліції.

В Івано-Франківський відділ поліції зателефонував 27-річний житель області та повідомив, про те, що невідома особа, перебуваючи в приміщенні залу очікування залізничного вокзалу в м. Івано-Франківську, викрав мобільний телефон марки «Нокіа-1280», та зарядний пристрій до нього.

Отримавши інформацію про крадіжку, на місце вчинення злочину виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції, в ході проведення слідчих дій, встановили особу, причетну до вищевказаного кримінального правопорушення. Ним виявився 26-річний місцевий житель. У вчиненому зловмисник зізнався та, як традиційно пояснюють, крадіжку вчинив через брак коштів. До того ж він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібного роду злочинів.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, та вирішується питання про обрання йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua