Онлайн TV FM радіо FM пауза

Справа стоматолога-різника: Вуйціва та Бойко визнали психічно здоровими

У Франківському міському суді триває розгляд у справі Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у вбивстві двох людей. А також його подруги Юлії Бойко, яку звинувачують у покриванні злочину. Суд уже заслухав покази усіх свідків і обох обвинувачуваних. У четвер, 19 травня, перейшли до вивчення документальних доказів, пише Репортер. 

Прокурор просить долучити заяви матерів жертв про їхнє зникнення, роздруківки телефонних зв’язків, довідку про черепно-мозкову травму Вуйціва, протоколи з місця виявлення тіл, протоколи огляду трупів і їх опізнання. Також – протоколи огляду приміщень, заяву Вуйціва, де він дає признання. Протоколи слідчих експериментів, заяву Бойко, де вона описує, як помагала Вуйціву вивозити тіла,  висновки експертів про причини смерті жертв.

За висновком експерта, Ігор Струтинський загинув від колотих травм в оба ока, після смерті його тіло розчленували, частини внутрішніх органів не було. Щодо смерті Антона Кучерака, то за висновком експерта, він помер від відкритої черепно-мозкової рани в праве око колючо-ріжучим предметом. Експертиза встановила, що в момент смерті обидві жертви були у стані алкогольного сп’яніння середнього ступеня важкості.

За висновками психіатричної експертизи Ігор Вуйців є психічно здоровим і осудним. Такий самий висновок є і щодо Юлії Бойко. За інформацією з наркодиспансеру, Вуйців перебуває у них на консультативному нагляді, через зловживання спиртним. Бойко ж перебуває там на диспансерному обліку через вживання наркотиків.
Всі ці докази суд долучив до матеріалів справи.
Наступне засідання – 30 травня. Суд розгляне відео та аудіоматеріали – слідчі експерименти та записи телефонних розмов.


А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua