Онлайн TV FM радіо FM пауза

Щодня у Франківську відбувається дві-три крадіжки з авто

Різке зростання кількості крадіжок з автомобілів у Івано-Франківську впродовж січня цього року зафіксували правоохоронці.

Цієї ночі на місці злочину у Франківську затримали жінку, яка намагалася поцупити з легковика автомагнітолу. Крадійку наряд міліції, який прибув на виклик по дзвінку, застав просто в салоні авто. Жінка була раніше судима за наркозлочини.

“Зловмисниця проникла в автомобіль, зламавши замок”, – повідомив на прес-конференції з приводу зростання майнових злочинів на Прикарпатті заступник начальника управління МВС в Івано-Франківській області, начальник кримінальної міліції, полковник Володимир Марчук.

За його словами, кількість майнових злочинів в області упродовж січня, порівняно з цим самим періодом минулого року, збільшилася вдвічі.

“Різко зросли крадіжки з автомобілів. Кожен день у Франківську стається по дві-три таких крадіжки”, – відзначив Володимир Марчук.

За словами начальника карного розшуку області, крадіжки з автомоблів скоюють різні люди. “Ми затримували як неповнолітніх, так і раніше суджених, як жінок, так і чоловіків. Крадуть як поодинці, так і групами”,  сказав він. 

Цими днями у Верховинському районі затримали групу з трьох осіб, яка спеціалізувалася на крадіжках з автомобілів. Організатором її був місцевий чоловік, раніше судимий власне за майнові злочини. Протягом 2014 та 2015 року ця група скоїла 12 крадіжок з автомобілів і гаражів у різних містах області, повідомив Марчук. Наразі проводяться слідчі дії, перевіряється причетність до інших крадіжок.

“Звертаюся до громадськості із застереженням, – підсумував оперативник.– Автомобілі без сигналізації та інших засобів захисту залишайте в місцях, які освітлюються. Або біля закладів, де є відеоспостерження. Це полегшить роботу міліції у розшуку зловмисників”. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua