Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рідні загиблих в АТО прикарпатців отримали квартири житловою площею трохи більше 12 квадратних метрів

Сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції вручили ордери та технічні паспорти на квартири.

Про це у розмові з кореспондентом “Бліц-Інфо” розповіла начальник відділ обліку та розподілу житла Тетяна Курилів. За її словами це відбулося ще у грудні.

Як відомо, Івано-Франківський виконком за державні кошти мав закупити вісім квартир для сімей загиблих в АТО військовослужбовців. На це з бюджету було виділено майже три мільйони гривень.

У відповіді на запит кореспондент Бліц-Інфо відділ обліку та розподілу житла, повідомив що для сімей загиблих виділили шість однокімнатних і три двокімнатні квартири. Вісім із них закуплені за кошти з державного бюджету. Ще одну – для родини Юрія Барана довелось купувати за гроші з обласного та місцевого бюджетів.

Та, варто зауважити, що дехто з родичів загиблих героїв отримали квартири житловою площею трохи більше 12 квадратних метрів.

Як зазначається у документі, виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради було прийняте рішення, згідно якого у Івано-Франківську було придбано три квартири для сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичних операціях. Зокрема, одну однокімнатну квартиру житловою площею 14,8 квадратних метрів для сім’ї загиблого, яка складається із двох осіб. І ще 2 двокімнатні квартири житловими площами 36,6 та 36,7 квадратних метрів, де сім’ї складаються із 3 чоловік.

Також вказаним рішенням передано для розподілу виконавчого комітету Крихівецької сільської ради 5 однокімнатних квартир.

А саме, три однокімнатні квартири житловою площею 12,5 та 12,4 квадратних метрів для сімей із двох осіб. Та дві однокімнатні квартири житловою площею у 12,5 та 12,2 квадратних матерям загиблих учасників АТО.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua