Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські міліціонери знову зустрілися з таксистами «Оптимального»

Як анонсувалось раніше, через два тижні після попередньої зустрічі прикарпатські правоохоронці знову спілкувалися з ініціативною групою Івано-Франківської філії ПП «Таксі оптимальне».

Очільник міліції Івано-Франківщини передусім повідомив, що зараз об’єднане кримінальне провадження за фактами вчинення протиправних дій щодо працівників цієї служби таксі розслідується працівниками слідчого управління УМВС в області. Хід розслідування щоденно заслуховується керівництвом обласного управління внутрішніх справ, повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Наразі продовжується проведення оперативно-розшукових заходів щодо встановлення підозрюваних у вчиненні злочинів осіб та їх затримання.

Завдяки вжитим превентивним заходам вже вдалося припинити вчинення правопорушень, пов’язаних з пошкодженнями автомобілів цієї служби таксі та нападами на водіїв.

З об’єктивних причин слідство не може розголошувати інформацію про поточні напрацювання в цьому розслідуванні, однак деякі версії вже мають певне підтвердження. Під час зустрічі було домовлено про подальшу взаємодію правоохоронців та представників приватного підприємства автоперевізників задля якнайшвидшого успішного завершення слідства та викриття зловмисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua