Онлайн TV FM радіо FM пауза

Придбання аудіоплеєрів для аудіоекскурсій Івано-Франківськом затягнулося

В багатьох місцях Івано-Франківська, насамперед в середмісті з’явилися вказівники, які туристам підкажуть, куди прямувати до того чи іншого цікавого історичного, архітектурного чи культурного об’єкту.

Для аудіоекскурсій Івано-Франківськом виготовлені спеціальні вказівники і карти, придбання аудіоплеєрів затягнулося через нестабільність валюти. Про це розповів начальник управління туризму виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Володимир Устинський, повідомляє ОДТРК “Карпати”.

“Завершується міжнародний транскордонний проект “Східноєвропейські перлини”. Було задумано покращити інфрастуктурну складову та зільшити кількість вказівників у місті. На сьогодні встановлено практично всі з них – 60 вказівників та 5 пілонів.Єдине, що не дороблено – через нестабільність валюти не закуплено аудіоплеєри. Шукаємо вихід з цього положення”, – зазначив Володимир Устинський.

Проект «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» виконує Туристична асоціація Івано-Франківщини у співпраці з українськими і польськими партнерами. Він стосується трьох українських міст – Івано-Франківська, Коломиї, Львова і трьох польських – Пшеворська, Любліна та Замосці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua