Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прокурор області розповів про ситуацію з будівництвом поблизу Івано-Франківського міського озера

Зараз є вказівка підняти всі матеріали та кримінальні провадження по об’єктах, розташованих на території, прилеглій до Івано-Франківського міського озера. Також буде проведено перевірку.

Про це Стику розповів прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк.

За його словами, проводиться перевірка по всіх об’єктах щодо будівництва на міському озері.

“Я дав вказівку підняти всі матеріали щодо будівництва всіх об’єктів, житлових будинків чи будь-яких інших. Окрім того, піднято всі кримінальні провадження й усі справи за попередні роки по будівництвах об’єктів, назалежно від того, кому вони належать”, – зазначив Ігор Настасяк.

В той же час, у жовтні, розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання посадовими особами Управління земельних відносин виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради службовим становищем в інтересах третіх осіб. Це провадження спрямовано в міліцію і зараз проводиться розслідування.

Окрім цього розпочато кримінальні провадження по будівництвах за адресами Чорновола 56 та Мельничука 14/16. У випадку останнього, рішенням суду зупинено будівництво.

Також розпочато кримінальне провадження й щодо скандальної забудови на вулиці Мазепи 35А. За словами прокурора, у цій справі було вже багато судових слухань. Зараз призначено експертизу в Києві й кінцеве рішення приймуть після її завершення.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua