Онлайн TV FM радіо FM пауза

Правий сектор відповів юристам, які виступили на захист “люстрованого” Кавацюка

Як повідомляють Версії, відповідь Правий сектор розмістив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук:

УКРАЇНА НА ЖАЛЬ ЩЕ НЕ ЄВРОПА..
Багато коментарів та дописів, особливо з боку юристів, з приводу народної люстрації голови департамента юстиції Івано-Франківської області Василя Кавацюка стверджують-це дикість, середньовіччя, із-за Правого Сектора Україна не потрапить у Європу і так далі. Це є повна нісенітниця!

Якраз якщо ми, мовчки спостерігаючи за реваншем сепаратистського оппо-блоку та повною бездіяльністю з боку тих, чиїм прямим обов”язком є всіляко протидіяти корупції та п”ятій колоні, дозволимо маріонеткам Путіна досягти мети, то чекає нас не Європа, а мутний союз. безнадія та повна окупація в недалекому майбутньому. Департамент юстиції показує в цьому питанні заангажованість та явно антиукраїнську позицію.

В демократичній Європі до речі, коли влада або правоохоронні органи дозволяють собі знущатись над людьми тим чи іншим способом, то виглядає відповідь Народу як на перших двох фото( це Європа, а на третьому фото Кавацюк). До речі, за набагато менші провини ніж у нашому випадку. Якщо б у Європі хтось збив насмерть пішохода. нагло відмазався і правоохоронні органи покрили б цей злочин, як у нас у випадку з регіоналом Володимиром Личуком, то вже палали б синім полум”ям і маєтки негідника і міліцейські відділки.

Ні, ми справді ще не Європа! Ми занадто великодушні і толерантні до своїх ворогів! Нам ще вчитись і вчитись-відстоювати свою честь і гідність, боронити добробут наших сімей від ракової пухлини корупції, плекати добру славу України. І в тому, що ми ще не Європа і полягає дочасна безкарність мерзенного щурячого кодла кавацюків, мельників, личуків та іже з ними.. Слава Нації! Смерть ворогам!

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua