Онлайн TV FM радіо FM пауза

Працівники франківського військкомату ледь “не зробили” з хірурга сапера

Завідуюч хірургічним відділенням обласної дитячої клінічної лікарні Івано-Франківська Михайло Глагович пішов на фронт добровольцем. Але воюватиме не сапером, а й на передовій рятуватиме життя, повідомляють Паралелі.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook Ольга Богомолець: “Якщо б не дружина Михайла Васильовича, ми б ніколи не дізналися про це. Саме вона написала листа в якому розповіла, що чоловік пішов служити добровольцем, розповіла про безглузду ситуацію…. Зідзвонилися і поговорили з Михайлом Васильовичем. Він дійсно пішов воювати добровольцем – сапером. Таку спеціальність отримав у молодості, коли служив в армії. І нашій бюрократичній військовій системі виявилось абсолютно байдуже, що людина котра готова віддати життя за Незалежну Україну і котра свято вірить в її перемогу, все життя пропрацювала завідуючим хірургічним відділенням!”.

“Так де йому доцільніше проходити службу? Згадувати саперні навики чи одразу стати до хірургічного столу і рятувати хлопців після передової? Довелося втрутитися – найближчим часом Михайло Васильович буде відкомандирований до військово-польового госпіталю”, – підсумовує Ольга Богомолець.

“Прохання до співробітників військкоматів – не працюйте для галочки. Вникайте у ситуацію. Дивіться, яку максимальну користь може принести армії призовник. Тим більше, якщо він володіє цілим рядом спеціальностей. А до вас, наші захисники, ще більше прохання. Українському війську потрібні медики! Якщо ви йдете служити і вам намагаються нав’язати іншу військову спеціальність, пишіть на [email protected]. Буду допомагати і розбиратися по кожному конкретному випадку”, – наголошує Ольга Богомолець.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua