Онлайн TV FM радіо FM пауза

Потерпілі хочуть отримати від Вуйціва понад 2 млн грн за моральні збитки

Сьогодні, 23 квітня, у Івано-Франківському міськоу суді відбулося попереднє слухання у кримінальній справі франківського “стоматолога-різника”

Сьогодні сторона обвинувачення запропонувала допитати шістьох свідків. Захист заявив клопотання про допит 13 свідків, більшість із яких нові. За словами захисників, ці люди знайомі з обвинувачуваними, але не могли бути допитані раніше у зв’язку з різними обставинами.

Прокурори проти допиту цих 13 осіб, бо їх не допитали під час досудового слідства. Матері жертв також виступили проти такого розвитку подій.

Суд ж ухвалив допитати усіх заявлених свідків. 

Окрім того, як повідомляє “Галицький кореспондент“, потерпілі у справі Вуйціва подали позовну заяву про відшкодування моральних збитків.

 711 тисяч гривень хоче отримати Лариса Кучерак (матір загиблого Антона Кучерака), 700 тисяч – вдова Антона Марія Кучерак і в 800 тисяч гривень моральну шкоду оцінила матір убитого Ігоря Струтинського Лариса Струтинська. Матері розповідають, що такі суми вони заявили за порадою адвоката. “Нам справа не в грошах, нам треба, аби Вуйців був покараний”, – заявили потерпілі.

Перше судове засідання у цій справі призначили на п’яте травня. Підсудного захищатиме троє адвокатів. Запобіжні заходи суд залишив без змін.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua