Онлайн TV FM радіо FM пауза

Пораненим прикарпатським бійцям в День Валентина франківці допомагатимуть поцілунками

14 лютого з 18:00 до 21:00 в Івано-Франківську на площі перед готелем «Надія» відбудеться благодійний флеш-моб поцілунків до Дня св. Валентина.

 Таким чином організатори акції хочуть кошти для допомоги пораненим прикарпатським бійцям. Франківські пари можуть взяти участь у заході та внести символічну пожертву – 20 гривень, або й більше, передає Фіртка.

 За словами організатора Галини Філіпової, з початку бойових дій поранення зазнали 119 прикарпатців. Частина з них зараз знаходяться в госпіталях на лікуванні, а частина проходить реабілітацію.

 «Ми маємо намір допомогти саме їм. Адже вони потребують нашої турботи та любові», – каже Філіпова.

 «Я люблю тебе більше…» – це назва, яка викликає у кожного свої асоціації. 

«Хтось більше любить Батьківщину, хтось – свою половинку, тому це захопить багатьох. Нам докоряли, чому ми одразу не передамо ці кошти. Однак треба розуміти, що ці заходи необхідні для того, щоб нагадати людям, що крім війни є ще життя, яке триває» – зауважив співорганізатор акції Роман Король.

 На заході будуть встановлені скриньки для листівок бійцям. Кожен учасник акції зможе написати побажання військовим. Для цього роздаватимуть листівки-валентинки, як під час дійства, так і впродовж тижня в середмісті.

 Крім того закохані пари отримуватимуть по 2 сердечка – одне для себе, а інше – для участі у лотереї, переможцям якої організатори підготували призи. В програмі вечора для присутніх виступатимуть вуличні музиканти, а сміливі зможуть скуштувати справжнє любовне зілля.

 Присутні на зустрічі зі ЗМІ бійці з позивними «Фіш» та «Юг», зауважили, що такі заходи необхідно організовувати. Адже, вони приносять йдуть на користь бійцям та самим учасникам.

 “Це дуже правильно, що такі заходи влаштовують. Так хлопці відчувають, що їх пам’ятають” – підсумував «Юг».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua