Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ольга Деркачова презентує у Франківську коронований роман «Коли прокинешся»

Книгарня «Є» та літературна агенція «Discursus» запрошують на презентацію книжки Ольги Деркачової «Коли прокинешся», яка відбудеться 8 квітня.

“Коли прокинешся” – запитання чи ствердження? Про це кожен може дізнатися сам, прочитавши новий, зворушливий однойменний роман Ольги Деркачової, що побачив світ кілька днів тому. Комусь варто прокинутися після зими, комусь – від депресії, комусь – від самотності… І коли ти прокинешся, то побачиш, що життя, насправді, готове подарувати тобі нові, світлі дні, як і героїні Олиного роману.

Про книжку: Прокинувшись після кількарічної коми, в яку Марта потрапила внаслідок аварії, вона усвідомлює, що нікому не потрібна. Близькі люди навчилися жити без неї. Але чи були вони насправді близькими? Марті треба починати жити заново. Це можливо, якщо тебе оберігає кохання. Тепло долонь, ніжність слів, делікатність вчинків і справжність почуттів. А ще багато людяності. Проте залишається головне питання: а хто ж був винен у тій аварії?

Ольга Деркачова — франківська письменниця, яка 2014 року отримала премію «Коронація слова» у номінації «Найкращий твір про кохання» за рукопис роману «Коли прокинешся». Письменниця мешкає в Івано-Франківську. Проза Ольги Деркачової розташувалась у тому літературному секторі, де мешкають історії про кохання, де живе висока еротика. Раніше в Ольги Деркачової вийшли збірки оповідань та два романи – «Крамниця щастя» та «Повидло з яблук».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua