Онлайн TV FM радіо FM пауза

Національний кадровий резерв презентували івано-франківським студентам-медикам

Член Ради партія «ВОЛЯ» Ольга Галабала презентувала Національний кадровий резерв в Івано-Франківському медичному університеті. Пріоритет програми – оновлення кадрів у державних органах влади.

«Повне перезавантаження кадрової політики у державних органах влади на усіх рівнях – другий важливий крок, після люстрації, – зауважила Ольга Галабала. – Україні потрібні нові професіонали, щоб замінити люстрованих чиновників. Національний кадровий резерв передбачає створення публічної бази кадрів і відкритий конкурс на посади».

Студенти нарікали на складнощі з працевлаштуванням та хабарництво. «Якщо людина заплатила гроші за отримання посади, то вона, прийшовши туди буде їх відпрацьовувати. Ось чому конкурси на посади в держоргани відбуваються непрозоро, – пояснила Галабала. –Сьогодні в Івано-Франківській області є близько 500 вакантних місць в органах державної влади. Чи знаєте ви про них? Це – ті посади, які можуть займати молоді спеціалісти».

Нагадаємо, Національний кадровий резерв це – ініціатива партії «ВОЛЯ», покликана привести на державні посади замість дискредитованих чиновників кваліфікованих патріотичних професіоналів. Ініціатива передбачає ухвалення закону України «Про Національний кадровий резерв» та комплексну реформу державної служби, кампанію з інформування громадськості і контроль за проведенням конкурсів на посади державних службовців.

На порталі http://nkr.volya.ua/ можна знайти вільні вакансії у державні органи влади, інформацію про вимоги до кандидатів, заробітну плату. Діє автоматизований процес сповіщення учасників проекту про наявні відкриті вакансії та конкурси.

Про Національний кадровий резерв вже розповіли в Прикарпатському університеті ім. В.Стефаника та університеті права ім. Короля Данила Галицького. Презентація НКР також відбудеться в Івано-Франківському Національному університеті нафти і газу та Коломийському економіко-правничому коледжі в понеділок, 20 квітня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua