Онлайн TV FM радіо FM пауза

Наразі міліція не пов’язує смертельне ДТП з особою екс-нардепа від «регіонів» Личука

В приміщенні УМВС області відбувається брифінг щодо резонансного летального ДТП за нібито участі екс-нардепа Володимира Личука.

Присутні журналісти та голова Правого сектору Прикарпаття Василь Абрамів, передає кореспондент Фіртки.

Щодо подробиць резонансної ДТП, то за словами правоохоронців, водій самостійно зателефонував і повідомив про наїзд та викликав швидку допомогу.

В міліції кажуть, що мають свідків, які розповіли, що загиблий внаслідок ДТП перед цим ходив проїжджою частиною.

“Пішохід перебував на проїжджій частині дороги, а вулиця, якою йшов пішохід, не освітлюється”, – розповіли правоохоронці.

Особу водія в міліції назвати поки відмовляються, проте уточнюють, що він не працює і має двох дітей. Кажуть, що наразі призначені відповідні експертизи, результати яких будуть згодом.

Однак як повідомили правоохоронці, в стані алкогольного сп’яніння водій не перебував.

“Наразі у водія статус “підозрюваний” відсутній”, – каже  т.в.о. першого заступника начальника УМВС в Івано-Франківській області підполковник міліції Галина Гнатів.

Натомість Василь Абрамів вимагає внести ясність у справу та врешті назвати ім’я водія. Головний “правосекторник” Прикарпаття переконаний, що дана справа спеціально “замулюється”.

“Я розумію, що вас цікавить особа водія і чому цікавить. Ми не лобіюємо чиїсь інтереси. Приналежність до якої-небудь політичної партії в рамках кримінального провадження не досліджується”, – наголосила Галина Гнатів.

Наразі водій не знаходиться під арештом, оскільки на даний час статусу у справі не має. Втім, Гнатів запевнила, що коли будуть зібрані усі факти, тоді можна буде оголосити йому підозру.

Нагадаємо, в суботу близько 22.30 у селі Вістова поблизу кафе «Чарівна лоза» трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Фольксваген Пассат збив 28-річного жителя села. За кермом автівки за попередньої інформацією сидів екс-нардеп-регіонал.

«Швидка», яку викликали на місце аварії, зафіксувала смерть молодого чоловіка, який від отриманих травм помер на місці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua