Онлайн TV FM радіо FM пауза

Над річкою у Пасічній вирубують дерева для зведення насосної станції

Іванофранківці б’ють на сполох. На Пасічній в районі Бистриці Солотвинської та вулиці Целевича, почали вирубувати дерева та розчищати територію.

На думку активістів, скоро один з районів міста, де літом відпочивають містяни, залишиться без рекреаційної зони на березі річки. Вони нагадують, що під час повені в 2008 році ці дерева фактично унеможливили повне затоплення Пасічної, стримавши повінь.

Тож кореспондент “Бліц-Інфо” вирішив з’ ясувати хто й для чого вирубує дерева. Як пояснив директор департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак, комунальники розчищають територію, адже там планують проводити будівельні роботи. А саме, комунальне підприємтсво “Івано-Франківськводоекотехпром” зводитиме насосну станцію.

 “У зв’язку із забудовою мікрорайону на Пасічній не вистачає потужності для надання якісної послуги водопостачання. Цей проект був розроблений ще в червні 2013 року. Тож були враховані всі аспекти  і надано дозвіл на вирубування тих дерев, які знаходяться у зоні запланованого будівництва”, – зауважив головний комунальник.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua