Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті за три дні злодії “обчистили” більше десятка автомобілів

За останні три дні до працівників прикарпатської міліції надійшло більше десятка повідомлень про крадіжки з салонів автомобілів.

Правоохоронці звертаються до водіїв та власників автотранспорту із застереженням: не залишайте автомобілі відчиненими та без нагляду, пише КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Як свідчить аналіз крадіжок із транспортних засобів, в основному вони відбуваються через необережність та безпечність самих автовласників. Дехто забув зачинити автомобіль, вийшовши на кілька хвилин, інші залишають машини на ніч у дворах багатоповерхівок або інших неохоронюваних місцях. Користуючись цим, зловмисники викрадають із автомобілів все, що вважають цінним: мобільні телефони, гаманці, сумочки, магнітоли, відеореєстратори, набори з інструментами та інші речі.

Крім того, були зафіксовані випадки, коли власники залишених увечері під будинком машин вранці виявляли їх без коліс чи акумуляторних батарей. Приміром, мешканець Івано-Франківська, який у минулі вихідні залишив свій автомобіль біля дому у темну пору доби, позбувся капота, двох передніх крил, двох фар та акумулятора.

Наразі правоохоронці проводять весь комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення осіб, які вчиняють крадіжки із автомобілів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua